top of page

Suomen maaseutuparlamentti, ohjaajan kommentteja

Suomen maaseutuparlamentti oli loistavasti järjestetty kokonaisuus ja näin vieraana huomasin sen, kuinka paljon vapaaehtoisia työntekijöitä oli saatu hommaan mukaan. Ja kaikilla järjestäjillä oli koko ajan hymy huulessa!

Nuoret olivat todella aktiivisesti mukana keskusteluissa ja workshopeissa. Nuorten mielestä oli upeaa nähdä, kuinka aktiivisia toimijoita kylätoimikunnat voivatkaan olla. Lisäksi oli hienoa, että workshoppeihin oli otettu mukaan todella nuoria yrittäjiä.

Uskon, että nuorille tuli lisää intoa lähteä mukaan vaikuttamaan alueensa asioihin. He saivat matkalta uusia tuttavuuksia sekä törmäsimme myös viime reissulla mukana olleisiin kansainvälisiin vieraisiinkin. Nämä reissut kokonaisuudessaan avasivat nuorten silmiä paikallisen toiminnan tärkeydestä.

Nuorten isona kokonaisuutena tässä projektissa oli myös olla mukana suunnittelemassa näitä KEHU:n uusia nettisivuja sekä somemainontaa.


KATEGORIA
AVAINSANAT
Viimeisimmät julkaisut
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page