Orinoron rotko

Suomen maaseutuparlamentin ensimmäisenä päivänä suunnattiin erilaisille retkille. Meidän ryhmämme valitsi liikunnallisen retken ja suuntasimme Orinoron rotkolle. Orinoron rotkon pituus on noin 200 metriä ja syvyys suurimmillaan lähes 20 metriä. Rotkon sanotaan olevan yksi Savon seitsemästä ihmeestä.

Lähtö rotkolle tapahtui Mustinmäki-talolta, joka on Mustinmäen kyläyhdistyksen omistama kiinteistö. Orinoron rotkolle suuntautuu luontopolku, joka on Pohjois-Savon Ympäristökeskuksen, Leppävirran kunnan ja Mustinmäen kyläläisten rakentama. Lisäksi rotkoon on tehty sovellus Pohjois-Savon mobiilireittien kanssa, jonka avulla voi seurata opastettua reittiä.


Featured Posts
Posts Are Coming Soon
Stay tuned...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Y-tunnus 1709372-5

etunimi.sukunimi@kehu.fipuh.040 583 3356

Toiminnanjohtaja
Kim Smedslund

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon