top of page

Orinoron rotko

Suomen maaseutuparlamentin ensimmäisenä päivänä suunnattiin erilaisille retkille. Meidän ryhmämme valitsi liikunnallisen retken ja suuntasimme Orinoron rotkolle. Orinoron rotkon pituus on noin 200 metriä ja syvyys suurimmillaan lähes 20 metriä. Rotkon sanotaan olevan yksi Savon seitsemästä ihmeestä.

Lähtö rotkolle tapahtui Mustinmäki-talolta, joka on Mustinmäen kyläyhdistyksen omistama kiinteistö. Orinoron rotkolle suuntautuu luontopolku, joka on Pohjois-Savon Ympäristökeskuksen, Leppävirran kunnan ja Mustinmäen kyläläisten rakentama. Lisäksi rotkoon on tehty sovellus Pohjois-Savon mobiilireittien kanssa, jonka avulla voi seurata opastettua reittiä.


KATEGORIA
AVAINSANAT
Viimeisimmät julkaisut
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page