top of page

Pilistvere

Viron maaseutuparlamentin, eli Maapäevien, ensimmäinen virallinen päivä keskittyi retkiin. Meidän retkemme suuntautui Pilistveren kirkonkylään. Kirkonkylän toiminta on hyvin aktiivista, vaikka kylän väkiluku on todella pieni, noin 100 henkilön luokkaa. Kylän eloisuuden isona tekijänä on Hermann Kalmus, paikallinen kirkkoherra. Oikein elävä, innokas ja paikalliseen historiaan hyvin perehtynyt kyläläinen.

Kuvissa kylän keskustan tunnelmaa.

Kuuluisa kirkkoherra Hermann Kalmus.

Vaikka kylä on pieni, kylän toiminta on todella aktiivista! Kylässä on muun muassa toimiva kauppa ja kuulemani mukaan kyseisen seurakunnan tilat ovat tuttuja myös muun muassa suomalaisille rippikoululaisille.


KATEGORIA
AVAINSANAT
Viimeisimmät julkaisut
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page