Suomen maaseutuparlamentti, ohjaajan kommentteja

September 4, 2017

Suomen maaseutuparlamentti oli loistavasti järjestetty kokonaisuus ja näin vieraana huomasin sen, kuinka paljon vapaaehtoisia työntekijöitä oli saatu hommaan mukaan. Ja kaikilla järjestäjillä oli koko ajan hymy huulessa!

 

Nuoret olivat todella aktiivisesti mukana keskusteluissa ja workshopeissa. Nuorten mielestä oli upeaa nähdä, kuinka aktiivisia toimijoita kylätoimikunnat voivatkaan olla. Lisäksi oli hienoa, että workshoppeihin oli otettu mukaan todella nuoria yrittäjiä.

 

Uskon, että nuorille tuli lisää intoa lähteä mukaan vaikuttamaan alueensa asioihin. He saivat matkalta uusia tuttavuuksia sekä törmäsimme myös viime reissulla mukana olleisiin kansainvälisiin vieraisiinkin. Nämä reissut kokonaisuudessaan avasivat nuorten silmiä paikallisen toiminnan tärkeydestä.

 

Nuorten isona kokonaisuutena tässä projektissa oli myös olla mukana suunnittelemassa näitä KEHU:n uusia nettisivuja sekä somemainontaa.

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

September 1, 2017

August 5, 2017

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Y-tunnus 1709372-5

etunimi.sukunimi@kehu.fipuh.040 583 3356

Toiminnanjohtaja
Kim Smedslund

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon