Menestyksen avaimia ja nuoria yrittäjiä

September 3, 2017

Maaseutuparlamentin toinen päivä keskittyi keskustelutilaisuuksiin ja workshoppeihin. Aamupäivästä suuntasimme seuraamaan "Menestyksen eväitä" -keskustelua.Keskustelussa mukana olivat Kyrö Distillery Companyn Miko Heinilä, kansainvälisesti tunnettu valokuvaaja Tiina Törmänen sekä Omakylä Vuolenkoski Oy:n kyläkehittämisen Johanna Salonen, Kaisa Pethman ja Ville Pisto.

 

Kyrö Distilleryn kertomus yrityksen perustamisesta ja alkuvaiheista oli todella mielenkiintoista ja hauskaa kuunneltavaa. Yritys on panostanut hurjasti tarinoiden luomiseen ja se on myös niittänyt menestystä maailmalla. Tiina Törmäsen tarina oli taas hieman karumpaa kuultavaa, mutta oli mieletöntä nähdä miten heikoistakin lähtökohdista voi nousta maailmalla tunnetuksi valokuvaajaksi olemalla oma itsensä ja uskomalla omaan työhönsä (sekä tekemällä ihan hirveästi myös muita töitä!).

 

Iltapäivällä matkustimme bussilla Leppävirran kunnantalolle seuraamaan  Maaseudulla voi asua, työllistyä ja yrittää - YOLO PPL! -workshoppia. Workshopissa nuoret yrittäjät kertoivat kuinka he olivat saaneet toimintansa käyntiin ja vinkkejä siitä, mistä kautta saa neuvoja ja tukea. Lisäksi pohdimme yhdessä miten maaseudun houkuttavuutta voisi lisätä ja kuinka saada nuoret muuttamaan maaseudulle.

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

September 1, 2017

August 5, 2017

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Y-tunnus 1709372-5

etunimi.sukunimi@kehu.fipuh.040 583 3356

Toiminnanjohtaja
Kim Smedslund

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon