Orinoron rotko

September 1, 2017

Suomen maaseutuparlamentin ensimmäisenä päivänä suunnattiin erilaisille retkille. Meidän ryhmämme valitsi liikunnallisen retken ja suuntasimme Orinoron rotkolle. Orinoron rotkon pituus on noin 200 metriä ja syvyys suurimmillaan lähes 20 metriä. Rotkon sanotaan olevan yksi Savon seitsemästä ihmeestä.

 

Lähtö rotkolle tapahtui Mustinmäki-talolta, joka on Mustinmäen kyläyhdistyksen omistama kiinteistö. Orinoron rotkolle suuntautuu luontopolku, joka on Pohjois-Savon Ympäristökeskuksen, Leppävirran kunnan ja Mustinmäen kyläläisten rakentama. Lisäksi rotkoon on tehty sovellus Pohjois-Savon mobiilireittien kanssa, jonka avulla voi seurata opastettua reittiä.

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

September 1, 2017

August 5, 2017

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Y-tunnus 1709372-5

etunimi.sukunimi@kehu.fipuh.040 583 3356

Toiminnanjohtaja
Kim Smedslund

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon