Maapäevien tapahtumia

Viron maaseutuparlamentin ohjelma oli hyvin monipuolista! Kylävierailuiden lisäksi ohjelmassa oli muun muassa workshoppeja, posteriesityksiä, musiikkiesityksiä, palkitsemistilaisuuksia, kansalaistaito-rasteja ja tietenkin hyvää ruokaa.

Pääideana oli kuitenkin saada aikaiseksi manifesti, joka ojennettiin viimeisenä päivänä Viron pääministerille. Manifestin voi lukea osoitteesta: https://kodukant.ee/wp-content/uploads/2016/12/Manifesto-Estonian-Rural-Parliament-XII-2017.pdf


Featured Posts
Posts Are Coming Soon
Stay tuned...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Y-tunnus 1709372-5

etunimi.sukunimi@kehu.fipuh.040 583 3356

Toiminnanjohtaja
Kim Smedslund

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon